Hvordan få en flat trent mage?

Hvordan få en flat mave

Takk for at du leser dette, og så sees vi i den sunne delen av butikken :-)

Å få en flat mave seksjon, handler om to ting:

  1. Få bort fettet som dekker mave musklene
  2. Stramme opp og trene/kroppen, og tone mave musklene

Nedenfor finner du 7 gode tips, for å oppnå din drøm om en hard og flat mave region.

Stram Mage Tips #1:

Kjør utfordrende styrke trening for mave regionen, minst tre ganger pr uke. Din mave er som andre muskler i kroppen, de trenger å bli konstant utfordret, for å bli sterkere og tettere. Når dette er sagt må du ikke glemme å trene øvelser som knebøy også, denne supre øvelsen (når utført riktig), vil også stramme opp kjerne musklene.

Stram Mage Tips #2:

Slutt å spise søppel. Prosessert mat, raffinert sukker mat passer ikke inn i ditt kosthold hvis du ønsker en flat mave. Å kutte dette ut  fra din diett, vil gi kroppen din mulighet til å holde et stabilt nivå av blod sukker, og du unngår da at kroppen lagrer det ekstra inntaket av sukker som fett.

Fett lagrene som bygges opp, grunnet det ekstra store sukker inntaket, akkumulérer oftest rundt midjen, dette igjen ødelegger din flate mave. Kutt ut disse elementene fra din diett, og erstatt dem med hel mat som f.eks rent kjøtt, grønnsaker, nøtter og frukt.

Stram Mage Tips #3:

Slutt med å kjøre lange og sakte kardio økter. Istedenfor bør du kjøre høy intensitets intervall trening. Dette er en sikker måte å gire opp ditt stoffskifte, og få dine fett lagre til å minke.

Stram Mage Tips #4:

Bruk motstand når du trener magen. Crunch er greit, men definitivt ikke den øvelsen, du skal ha som favoritt. Kroppen din venner seg veldig fort til denne øvelsen, noe som gjør den mindre effektiv. Bruk heller en medisin ball, og hold en håndvekt over brystet når du kjører Crunch, dette tvinger din mave til å jobbe hardere, og gir igjen bedre resultat. L-Sit i turnringer, og eller fra Kettelbels eller noe er knaill bra!

Stram Mage Tips #5:

Ikke la deg lure. Markedet flommer over med «slanke» produkter, og piller etc som lover deg en flat mave på få minutter. KOM IGJEN! du er ikke så dum at du faller for disse knepene. Bruk ALDRI dine penger på:

  1. Så kalt pakket helse mat.
  2. Mave trenings utstyr som selges på TV reklame. ALT du trenger er en gym ball, din egen kroppsvekt og noen hånd vekter.
  3. Såkalte vekt tap supplementer. Den magiske pillen for flat mave FINNES IKKE, så du kaster bort helsa di og dine penger på dette.

Stram Mage Tips #6:

Angrip dine nedre mave muskler. Det er lett å glemme de nedre buk og mave muskler, men de er veldig viktig. Hold deg oppe i en stang, og tren på å heve knærne opp til brysthøyde!

Stram Mage Tips #7:

Utfordre din kjerne muskulatur ofte. Dette betyr øvelser der du tar i bruk kroppen din og balansen din.

Der har du det! Ikke noe fancy avansert, men husk å variere dine øvelser, og varier belastningen.

 

Kommentarer

kommenter

1 comment… add one

Leave a Comment